ILMAINEN TOIMITUS
tilauksiin ylitse 50,00 euroa

NANNA SUSI

Nanna Susi (s. 1967 Asikkala) on suomalainen kuvataiteilija. 2000-luvun alussa Roomassa vuosia työskennellyt Susi asuu ja työskentelee nykyisin Helsingissä.

Susi on intohimoinen ihminen ja samalla kurinalainen taiteilija, joka ammentaa luovaa voimaa täydellisyydenkaipuustaan ja kyvystään naamioida teostensa moniulotteinen arkkitehtuuri ekspressiivisyyden kaapuun. Maalaustaide on Sudelle elämää ilmentävien voimien kenttä.

Vuonna 1997 Kuvataideakatemiasta valmistunut taiteilija nousi suuren yleisön tietoisuuteen Tampereen taidemuseon Vuoden nuori taiteilija 2000 -näyttelyssä, ja on sittemmin pitänyt lukuisia yksityisnäyttelyitä Suomessa ja ulkomailla, sekä osallistunut laajasti ryhmänäyttelyihin. Nanna Sudella oli 2012-2013 laaja yksityisnäyttely Helsingin Taidemuseossa - Underneath the Eyes.

Suden teoksia on lukuisissa kotimaisissa kokoelmissa, kuten Helsingin, Tampereen ja Lahden taidemuseoissa, Espoon modernin taiteen museossa ja Koneen säätiön kokoelmissa sekä ulkomaisissa yksityiskokoelmissa mm. Etelä-Afrikassa, Italiassa, Ranskassa, Saksassa, Englannissa, Sveitsissä, Egyptissä, Intiassa ja USAssa (esim. Christy and Bill Gautreaux -kokoelmassa, Kansas City, Missouri). Maalauksia on myös Suomen suurlähestystöissä, mm. Ranskan-suurlähetystössä Pariisissa sekä Egyptin-suurlähetystössä Kairossa.


Näyttelyitä 2018

 

Between Dark and Rise 2018

Tammikuu 16—26, 2018

Xian Art Museum
Yannan First Road
Qujiang New Disctrict
Xian, Shaanxi, China

Xian art museum invitation, China

 

Meneillään oleva projekti 2015—2020

 

Nanna Susi "Two Journeys"

Lue lisää Blue and Red -projektista ja sen aikataulusta ► .

 Blue and Red — Two Journeys
 Two Journeys Blue and Red

 

IP-osoitteesi on: 54.144.73.205